portal romanesc de afaceri
 
CAUTARE:  
 

Avitech Co SRL - Ilfov


AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile audio-video, securitate, instalatii electrice, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie.
In prezent, AVITECH este structurata pe divizii specializate in patru domenii de activitate: Audio-Video, Systems, SmartHouse, Service.
Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Divizia Systems este specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru securitate, instalatii electrice - curenti slabi si medii, automatizari si Building Management Systems (BMS), IT&C. Divizia integreaza solutii ce acopera principalele domenii ale securitatii: supraveghere video si monitorizare, interfonie si videointerfonie, sisteme anti-efractie si paza perimetrala, control acces si pontaj, sisteme de detectie a incendiului, sisteme integrate de securitate, sisteme pentru securitatea obiectivelor strategice, BMS si automatizari, public address, cablari structurale, etc.

Divizia SmartHouse asigura proiectarea, instalarea, configurarea si punerea in functiune a oricarui sistem audio-video, de securitate, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. Prin aceasta divizie AVITECH este prima si cea mai importanta companie din Romania care dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta.
Din oferta fac parte solutii si echipamente de ultima ora: TV&Video, Home Cinema, Multi-room Audio & Hi-Fi, Control lumini, Automatizari & BMS, Securitate, Home Networking (retele de calulatoare si acces la internet), HVAC.

Prin divizia service, AVITECH asigura mentenanta si service complet atat in garantie cat si in post-garantie, precum si servicii de suport tehnic la nivelul intregii tari. Serviciile oferite de aceasta divizie acopera atat lucrarile implementate de compania noastra, cat si lucrari realizate de alte firme.

AVITECH are sediul de birouri si showroom-ul in Bucuresti, centrul de logistica si distributie in Jud. Ilfov si 6 locatii de suport tehnic si service in Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi si Timisoara.

Date de contact Avitech Co SRL

2888 afisari din data de 16 martie 2009
Nume companie Avitech Co SRL
Adresa Sos. Pipera-Tunari, nr.1/II
Localitate Voluntari
Judet Ilfov
Telefon +40 21 200 64 64
Fax +40 21 200 64 65
Site web www.avitech.ro


Catalog produse