portal romanesc de afaceri
 
CAUTARE:  
 

Noapte Buna - Bucuresti


O saltea perfecta pentru o noapte buna!

Noapte-buna.ro este un magazin online care se ocupa cu comercializarea de saltele,perne,pilote,lenjerii in Bucuresti si in toata tara.Suntem distribuitori autorizati Domus Flex,astfel va putem oferi saltele italiene la preturi de fabrica.

Domus Flex produce si distribuie in Romania o gama variata de saltele profesionale

O paleta de douasprezece modele de saltele, de la cele economice pana la cele de lux, este motivul pentru care noi vrem sa oferim clientilor nostri posibilitatea de a alege modelul dorit. Astfel, ne putem adresa potentialilor clienti satisfacand toate exigentele acestora.
Pentru confectionarea saltelelor folosim materii prime de inalta calitate, un procent foarte ridicat al acestora provenind din import, Italia. Putem mentiona cateva dintre materiile prime importate: arcuri, pasla, feltru, lana, bumbac, ata etc.
Structura metalica din arcuri bitronconice din otel de carbon confera saltelelor noastre o foarte buna rezistenta in timp, feltru si pasla nu permite saltelelor noastre sa se curbeze in timp, lana are proprietatile corpului uman, iar bumbacul nu lasa corpul sa transpire si sa alunece cearsafurile. Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate.

De peste 15 ani, Domus Flex se afla pe piata din Romania. Astfel se face ca, pe parcursul anilor, am deschis magazine in toate marile orase ale Romaniei. Avem magazine atat in zona Moldovei, cat si cea a Transilvaniei si Dobrogei: Suceava, Brasov, Bucuresti, Constanta, Iasi, Oradea, Targu-Mures.
Domus Flex este o marca foarte cunoscuta in toata Romania, un simbol al calitatii si promptitudinii.
Pentru a comanda o saltea Domusflex nu ezitati sa ne contactati la nr de telefon 0721359121 sau adresa comenzi@noapte-buna.ro
sau accesand site-ul http://noapte-buna.ro/


Cateva produse de la Noapte Buna


0.00 RON
581.00 RON
0.00 RON

Date de contact Noapte Buna

1235 afisari din data de 3 martie 2012
Nume companie Noapte Buna
Adresa Mihalache,126
Localitate Bucuresti
Judet Bucuresti
Telefon 0721359121
Mobil Mihalache,126
Email comenzi@noapte-buna.ro
Site web www.noapte-buna.ro


Activitate Noapte Buna


Asigurari
Asigurari

30 iulie 2008
Detergent obiecte sanitare
Detergent obiecte sanitare

28 octombrie 2009
Camine Voicu
Camine Voicu

17 februarie 2010