portal romanesc de afaceri
 
CAUTARE:  
 

S.C DAN PROD COMAPANY S.R.L - Buzau


Infiintata in anul 1991, Dan Prod Company S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Maracineni, judetul Buzau SI NU NUMAI...

Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de sticlarie tehnica, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Dan Prod Company S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor.

Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Dan Prod Company S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.Date de contact S.C DAN PROD COMAPANY S.R.L

624 afisari din data de 23 martie 2011
Nume companie S.C DAN PROD COMAPANY S.R.L
Adresa S.C DAN PROD COMAPANY S.R.L
Localitate BUZAU
Judet Buzau
Telefon 0338569690
Fax 0338569690
Email danprod91@yahoo.com


Catalog produse